Skip to Content
משלוח חינם בקניה מעל 249.9 ש"ח
כל המשלוחים שלנו מתבצעים בקירור
הצטרפו למועדון וקבלו הנחות ייחודיות
משלוחים חדרה - גדרה עד 72 שעות (ללא שישי/שבת)
ביחד ננצח 🇮🇱

עולם השוקולד מציג: מתכונים לשבועות

מה משותף לשוקולד, עוגות וחג השבועות?
בחג השבועות יש מנהג של אכילת מאכלי חלב, עוגות ומתוקים עוד מימי הביניים.
אנחנו בעולם השוקולד חשבנו לחבר בין שוקולד איכותי, מוצרי חלב ועוגות ולהגיש לכם, הלקוחות היקרים שלנו, מתכונים לעוגות טעימות ויפות בשילוב מותגי שוקולד מהעולם – אשר יהפכו כל קינוח שלכם למושלם עם טעם של עוד!

אז חפרנו באינטרנט, ומצאנו עבורכם כמה מתכונים שווים במיוחד!
תרגמנו אותם לעברית, וכל שנותר הוא להתחיל לאפות.

שיהיה לכם חג שבועות שמח!!

עוגת גבינה תפוז שוקולד

פוסט מתכונים לשבועות (13)

רכיבים:
לבסיס
250 גרם עוגיות חמאה
כמה טיפות תמצית וניל
135 גרם חמאה, מומסת
למילוי
625 גרם גבינת שמנת מלאה בטמפרטורת החדר
135 גרם סוכר
55 גרם שמנת חמוצה
200 גרם דפדפים תפוז של לינדט – קצוצים
5 כפות מיץ תפוזים
4 ביצים גדולות
לקישוט 
פרוסות תפוז מסוכר
1 כף מיץ תפוזים

אופן הכנה

שלב .1
מחממים את התנור ל 120- מעלות. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 25 ס”מ בחמאה ועוטפים בשכבה .כפולה של נייר כסף. מכניסים לתבנית צלייה גדולה ומניחים בצד

שלב  . 2
.נערבב יחד את עוגיות החמאה, תמצית הווניל והחמאה המומסת עד לקבלת מרקם חול לח

שלב .3
.שופכים לתוך בסיס התבנית המוכנה ומורחים בגב כף עד לקבלת שכבה שטוחה ואחידה 

שלב. 4
למילוי: מקציפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה, מגרדים מדי פעם את דופן הקערה
מוסיפים את הסוכר והשמנת החמוצה ומקציפים עד לאיחוד

שלב.5
שמים את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום ומניחים בצד

שלב.6
בסיר קטן מביאים את מיץ התפוזים לרתיחה. מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד הקצוץ. מקציפים
ידנית עד להמסה והחלקה

שלב. 7
מוסיפים את תערובת השוקולד תפוזים לגבינת השמנת ומקציפים עד לאיחוד, מגרדים את דופן
הקערה מדי פעם

שלב.8
מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים רק עד להטמעה – אמורה להיות תערובת חלקה
וקרמית

שלב. 9
מורחים את תערובת עוגת הגבינה על בסיס הביסקוויטים, מחליקים את החלק העליון עם גב הכף

שלב .10
העבירו את תבנית הצלייה לתנור – יוצקים מים חמים לתוך התבנית עד מחצית דופן התבנית (עיטוף
(התבנית בנייר כסף מסייע להבטיח נזילות מים לקרום בזמן אפיית העוגה באמבט מים חמים

שלב. 11
.אופים כ45- דקות, או עד שהצד של העוגה מתייצב אך המרכז עדיין מעט רך

שלב. 12
.מוציאים מאמבט המים, מעבירים סכין פלטה מסביב לשפה ומשאירים להתקרר לחלוטין

שלב .13
מוציאים מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה שטוחה. מקשטים בפרוסות תפוז מסוכר, מזלפים מיץ
תפוזים ומגישים.


עוגת לינדור שוקולד חלב 

פוסט מתכונים לשבועות (12)

רכיבים

לעוגת השוקולד
שמן חמניות 180 מ”ל + תוספת לשימון 
400 גרם סוכר
2 ביצים גדולות
300 גרם קמח רגיל
75 גרם אבקת קקאו
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
375 מ”ל מים קרים
2 כפיות תמצית וניל
שוקולד מריר 100 גר  – Lindt Excellence 70% קצוץ דק
לציפוי שוקולד 
שוקולד מריר קקאו 350גר-  EXCELLENCE Lindt 70%  קצוץ דק
חמאה ללא מלח 225 גר, בטמפרטורת החדר
גרם 25 אבקת קקאו
גרם 50  אבקת סוכר
 1 כפית תמצית וניל
 4 כפות קרם פרש
 4 כפות שמנת חמוצה

אופן הכנה

שלב .1
מחממים את התנור ל 180- מעלות. משמנים שתי תבניות עוגות עגולות בקוטר 20 ס”מ בשמן
שלב .2
בקערת מיקסר עם וו גיטרה, טורפים יחד את שמן החמניות והסוכר. מוסיפים את הביצים, אחת בכל
פעם, תוך כדי טריפה
שלב .3
בקערה נפרדת מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח
מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים במיקסר, לסירוגין עם המים. מקציפים היטב ומוסיפים את
תמצית הווניל
שלב .4
מערבבים פנימה את השוקולד הקצוץ בעזרת כף עד לפיזור אחיד בכל הבלילה
שלב .5
מחלקים שווה בשווה בין תבניות העוגות המוכנות ואופים כ- 40 דקות או עד ששיפוד הננעץ במרכזה
יוצא נקי. מניחים להתקרר 10 דקות בתבניות לפני שמעבירים לרשת לסיום צינון מלא
שלב .6
בינתיים, מכינים את הציפוי: הכניסו את השוקולד הקצוץ לקערה חסינת חום על מחבת עם מים
שעדיין לא רתחו . מערבבים עד להמסה והחלקה. מסירים מהאש ומשאירים להתקרר לטמפרטורת
החדר
שלב .7
בקערה של מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים יחד את החמאה, אבקת הקקאו ואבקת הסוכר עד לאיחוד
יסודי. מוסיפים את תמצית הווניל, השמנת, השמנת החמוצה והשוקולד המצונן. מקציפים 2 דקות, או
עד לקבלת תערובת אוורירית, מגרדים את הצדדים לפי הצורך
שלב .8
בעזרת סכין משוננת, חותכים את החלק העליון של העוגות שהתקררו כדי להבטיח שהן שטוחות
לחלוטין. מניחים את העוגה הראשונה, הצד החתוך כלפי מעלה, על צלחת הגשה שטוחה. מוסיפים
כמות גדולה של ציפוי ובעזרת סכין פלטה, מחליקים את החלק העליון. משטחים את העוגה השנייה,
כשהצד החתוך כלפי מטה, מבטיחים שהעוגות יהיו ממורכזות וישרות
שלב .9
מצפים בנדיבות את החלק העליון והדפנות של העוגה ומבטיחים שהיא מכוסה לחלוטין. מניחים שורה
של טראפלס חלב לינדור מסביב לבסיס, לוחצים בעדינות לתוך הציפוי כדי להבטיח שהם יישארו
במקומם. מוסיפים שורה נוספת מסביב לגבול החלק העליון של העוגה
שלב .10
!!!פורסים, מגישים ונהנים


פרפה עוגת גבינה תותים ושוקולד 

פוסט מתכונים לשבועות (11)

רכיבים

150 גרם תותים
160 מ”ל קרם פרש
2 כפיות תמצית וניל
30 גר’ אבקת סוכר
125 גרם גבינת שמנת מלאה
50 גרם ביסקוויטים , מפוררים לפירורים
15 גרם חמאה, מומסת
7 טראפלס לינדור 70% שוקולד מריר, לא עטופים

 

 

 

אופן הכנה

שלב .1
מקלפים את התותים וקוצצים לחתיכות קטנות. מעבירים לקערה קטנה ומניחים בצד

שלב .2
בקערה גדולה מקציפים את השמנת עם 1 כפית תמצית וניל עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים
פנימה את אבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה

שלב .3
בקערה נפרדת טורפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה. טורפים בהדרגה לתוך
תערובת הקצפת עד לאיחוד

שלב .4
קוצצים 5 טראפלס לינדור 60% שוקולד מריר לרבעים ומעבירים לקערה

שלב .5
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את חתיכות הביסקוויט, החמאה המומסת והכפית הנותרת של תמצית
וניל

שלב .6
מוסיפים 1/6 מתערובת השמנת לתחתית כל כוסית . מעליה שכבה של פירורי ביסקוויטים, ואחריהם
התותים והלינדור הקצוץ – חוזרים כך שיהיו לכם 3 שכבות של מיקס קרם, ו2- שכבות של תותים,
(ביסקוויטים קצוצים ובישקוטים (כמו בתמונה

שלב .7
סיימו עם לינדור שלם. מצננים עד מוכן להגשה

בחזרה למעלה